Omah > Babagan Kita>Babagan Kita

Babagan Kita

Ningbo Babytec Maternal & Bayi Teknologi Co, Ltd Kita fokus ing produk berteknologi tinggi lan aman, mula tujuane yaiku kanggo ngirit wektu liyane ing Mum.

Perusahaan nggabungake integral pangembangan lan manufaktur. Produk utama kalebu seri prosesor otomatis panganan bayi, seri pompa payudara, rong botol lan seri banyu sing luwih anget, seri susu sing luwih panas, seri sterilisasi uap, seri kulit rambut bayi lan produk liyane. Umume wong-wong mau duwe paten fungsional dhewe lan wis disetujoni karo CCC, CE, GS, Roh lan ETL. Produk kita diekspor menyang Amerika, Inggris lan Westerncountries, kita duwe merek dhewe "babytecâ €" lan "elebebe" ing Westerncountries. Merek banget misuwur lan disambut dening para pelanggan lokal. Perusahaan kita rego karo rega sing larang regane lan layanan dodolan sing apik "minangka tenanan kita. Kita ngarepake nggawe hubungan bisnis sing sukses karo klien anyar.