3 Tanpa Ninggang Kepiting Rambut Bayi 3
  • 3 Tanpa Ninggang Kepiting Rambut Bayi 3 - 0 3 Tanpa Ninggang Kepiting Rambut Bayi 3 - 0
  • 3 Tanpa Ninggang Kepiting Rambut Bayi 3 - 1 3 Tanpa Ninggang Kepiting Rambut Bayi 3 - 1
  • 3 Tanpa Ninggang Kepiting Rambut Bayi 3 - 2 3 Tanpa Ninggang Kepiting Rambut Bayi 3 - 2
  • 3 Tanpa Ninggang Kepiting Rambut Bayi 3 - 3 3 Tanpa Ninggang Kepiting Rambut Bayi 3 - 3
  • 3 Tanpa Ninggang Kepiting Rambut Bayi 3 - 4 3 Tanpa Ninggang Kepiting Rambut Bayi 3 - 4
  • 3 Tanpa Ninggang Kepiting Rambut Bayi 3 - 5 3 Tanpa Ninggang Kepiting Rambut Bayi 3 - 5
  • 3 Tanpa Ninggang Kepiting Rambut Bayi 3 - 6 3 Tanpa Ninggang Kepiting Rambut Bayi 3 - 6
  • 3 Tanpa Ninggang Kepiting Rambut Bayi 3 - 7 3 Tanpa Ninggang Kepiting Rambut Bayi 3 - 7

3 Tanpa Ninggang Kepiting Rambut Bayi 3

Headsut rambut rambut tanpa kabel 3 tanpa kabel, Trimmer Rambut Listrik nganggo 3 Heads & 3 Gabungan, Quiet & Profesional, Kit Rambut Rambut Tanpa Kulit Ora Bisa Digunakake Kanggo bocah-bocah Bayi

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Produksi Pambuka 3 Kepala rambut tanpa potongan 3 Kepala rambut

clipper rambut bayi elebebe sing dilengkapi karo 3 kepala potongan lan 3 sikat sing dipandu, macem-macem ukuran pandhuan sikat (0mm, 3-6mm lan 9-12mm) bisa beda karo rambut sing beda. Rencana sudhut sudhut berbentuk R khusus berbentuk kepala clipper lan agul-agul keramik bisa ngurus kulit sensitif anak sampeyan.

 

2.Produk Parameter (Spesifikasi) tanpa potongan 3 Kepala rambut bayi


BBT-700 Biru

BBT-700 Ijo

Ukuran produk

14,4 * 4.4 * 3,2 cm

14,4 * 4.4 * 3,2 cm

Bobot

123g

123g

Materi

Keramik ABS +

Keramik ABS +

Jinis baterei

Bisa dicabut maneh Ni-MH / 600mAh * 2

Bisa dicabut maneh Ni-MH / 600mAh * 2

Ngethok sirah

3

3

Petunjuk combs

3

3

Cukur rambut

0-12mm

0-12mm

Sawise ngisi wektu nggunakake

Ngisi daya 5H kanggo 1H

Ngisi daya 5H kanggo 1H

Bising maksimal

<51d

<51d

  

3.Produksi Fitur lan Aplikasi tanpa potongan 3 Kepala rambut bayi

Teknologi Noise Sithik

Potter rambut bayi iki ditampilake karo Teknologi Teknologi Bumi ing motor presisi. Teknologi canggih iki mbantu mesin kasebut kedher kanthi geter sithik lan kanthi swara sing mung digunakake sekitar 50dB.

 

Sakabeheng

Awak wutuh rambut bayi iki anti banyu ing level IPX-7. Luwih gampang kanggo ngresiki rambut kanthi nggunakake sikat sing diwenehake banjur ngresiki banyu.

 

4.Produksi Detail saka potongan 3 Kepala rambut tanpa rambut

3 Pandhuan Combs & 3 Heads Cutting

Telung kepala sing bisa diowahi lan telung sikat pandhuan sing digandhengake bisa nyukupi kabutuhan sing beda. Kepala ngukir bisa digunakake kanggo nglereni area cilik lan sirah gundul bisa digunakake kanggo nggawe potongan rambut sing gundul.


Desain R-shaped aman aman

Blade desain berbentuk R lan agul-agul keramik lan klambi rambut elebaby bermutu tinggi, ora cilaka utawa ngeruk kulit bayi sing sensitif.

 

  

5.Deliver, Shipping lan Nglayani 3 Kepala rambut sing nglereni tanpa kabel

1) Info karton. : Kothak 1pc / warna, 40 set / karton

2) Tanggal Pangiriman: 30-45 dina

3) Pelabuhan: Ningbo China

4) Istilah pambayaran: 30% deposit sadurunge ngasilake, 70% sadurunge kiriman

 

6.FAQ

1. prabédan sirah baja lan sirah keramik?

Kepala keramik tahan lama, tahan karat lan tajam kanthi dawa umur.Ing iki nggawe swara kurang nalika sampeyan ngethok rambut.Nanging, apike bisa entek yen tiba mudhun ing lemah. Kepala sirah bisa nahan tabrakan.Nalika ngeculake, winâ Ora entek. Ora ana banyu sing sethithik lan ora garing, sing dadi garing. Ora cetha kayata barang agul-agul keramik.

 

2. Umure bayi sing sepuh cocog kanggo motong rambut?

Kita suggest luwih saka 3 wulan utawa 100 dina, amarga kulit sirah bayi wis mandheg sawise wektu kasebut.

 

3. Sepira asring kita ngethok rambut kanggo bayi?

Kita suggest siji wektu saben wulan.


4. Apa kesengsem sing kudu kita bayar nalika nglereni rambut bayi?

Siapake kanthi lengkap, ngalihake pamrih, ucapake gaya rambut anyar.

Yaiku kudu siram sawise nglereni rambut bayi, kanggo nyegah kulit bayi ora dirangsang dening rambut scrappy.



Panas Tags: Headsut Katut Rambut Bayi 3, Tanpa Produsen, Produsen, Grosir, China, Digawe ing China, Pabrik, Simpenan, Diskon, CE, Paling Anyar, Jual Paling Anyar, Dhaptar Harga, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.