Klambi rambut Rambut Bayi sing Ora Ana
  • Klambi rambut Rambut Bayi sing Ora Ana - 0 Klambi rambut Rambut Bayi sing Ora Ana - 0
  • Klambi rambut Rambut Bayi sing Ora Ana - 1 Klambi rambut Rambut Bayi sing Ora Ana - 1
  • Klambi rambut Rambut Bayi sing Ora Ana - 2 Klambi rambut Rambut Bayi sing Ora Ana - 2
  • Klambi rambut Rambut Bayi sing Ora Ana - 3 Klambi rambut Rambut Bayi sing Ora Ana - 3
  • Klambi rambut Rambut Bayi sing Ora Ana - 4 Klambi rambut Rambut Bayi sing Ora Ana - 4

Klambi rambut Rambut Bayi sing Ora Ana

Klambi rambut bayi sing ora bisa nganggo kabel tanpa kabel, Klambi rambut Elebebe sing bisa diisi ulang Kit Kit Rambut kalis banyu kanggo bayi lan bocah-bocah

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Produksi Pambuka kathok rambut rambut anti banyu tanpa kabel

Perangkat rambut profesional profesional iki dirancang khusus kanggo bayi lan ditampilake agul desain R-shaped. Blade keramik lan klambi rambut elebaby sing bermutu tinggi ora cilaka utawa ngeruk kulit sensitif kanggo bayi. Klip rambut bayi kita ora bakal nyusut utawa narik rambut bayi, nanging bakal nglindhungi bayi saka tatu ora sengaja.

 

2.Produk Parameter (Spesifikasi) sandhangan rambut bayi sing tanpa kabel


BBT-0580

Ukuran produk

14 * 4.4cm

Materi

Keramik ABS +

Jinis baterei

Bisa dicabut maneh Ni-MH / 600mAh * 2

Ngethok sirah

1

Petunjuk combs

3

Cukur rambut

0-12mm

Sawise ngisi wektu nggunakake

Ngisi daya 5H kanggo 1H

Bising maksimal

<51d

  

3.Produksi Fitur lan Aplikasi sandhangan rambut bayi sing ora nganggo banyu tanpa kabel

Teknologi Noise Sithik

Potter rambut bayi iki ditampilake karo Teknologi Teknologi Bumi ing motor presisi. Teknologi canggih iki mbantu mesin kasebut kedher kanthi geter sithik lan kanthi swara sing mung digunakake sekitar 50dB.

 

Sakabeheng

Awak wutuh rambut bayi iki anti banyu ing level IPX-7. Luwih gampang kanggo ngresiki rambut kanthi nggunakake sikat sing diwenehake banjur ngresiki banyu.

 

4.Produksi Rincian sandhangan rambut bayi sing ora nganggo kabel

Desain R-shaped aman aman

Blade desain berbentuk R lan agul-agul keramik lan klambi rambut elebaby bermutu tinggi, ora cilaka utawa ngeruk kulit bayi sing sensitif.

PELUAR & SIMPLE PARA TUKAR

Klip rambut rambut bayi kita nyedhiyakake kekuwatan banget amarga dilengkapi kapasitas bungkus baterei litium sing ramah lan lingkungan. Klip rambut dilengkapi kabel USB. Sampeyan bisa ngisi daya rambut kanthi ngepetake menyang adaptor AC, bank daya utawa pangisi daya USB liya. Priksa manawa plug kasebut ana ing arah sing bener, yen ora, bisa uga rusak utawa nyebabake kacilakan.

 

  

5.Deliver, Kirim lan Nganggo klambi rambut bayi sing anti banyu tanpa kabel

1) Info karton. : Kothak 1pc / warna, 50 set / karton
2) Tanggal Pangiriman: 30-45 dina
3) Pelabuhan: Ningbo China
4) Istilah pambayaran: 30% deposit sadurunge ngasilake, 70% sadurunge kiriman

 

6.FAQ

1. prabédan sirah baja lan sirah keramik?

Kepala keramik tahan lama, tahan karat lan tajam kanthi dawa umur.Ing iki nggawe swara kurang nalika sampeyan ngethok rambut.Nanging, apike bisa entek yen tiba mudhun ing lemah. Kepala sirah bisa nahan tabrakan.Nalika ngeculake, winâ Ora entek. Ora ana banyu sing sethithik lan ora garing, sing dadi garing. Ora cetha kayata barang agul-agul keramik.

 

2. Umure bayi sing sepuh cocog kanggo motong rambut?

Kita suggest luwih saka 3 wulan utawa 100 dina, amarga kulit sirah bayi wis mandheg sawise wektu kasebut.

 

3. Sepira asring kita ngethok rambut kanggo bayi?

Kita suggest siji wektu saben wulan.


4. Apa kesengsem sing kudu kita bayar nalika nglereni rambut bayi?

Siapake kanthi lengkap, ngalihake pamrih, ucapake gaya rambut anyar.

Yaiku kudu siram sawise nglereni rambut bayi, kanggo nyegah kulit bayi ora dirangsang dening rambut scrappy.



Panas Tags: Klip rambut Rambut Bayi, Barang, Produsen, Grosir, China, Digawe ing China, Pabrik, Ing Simpenan, Diskon, CE, Paling Anyar, Jual Paling Anyar, Dhaptar Harga, Sebut Harga

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.