Monitor Bayi Video mikropon Sensitif dhuwur
  • Monitor Bayi Video mikropon Sensitif dhuwur - 0 Monitor Bayi Video mikropon Sensitif dhuwur - 0
  • Monitor Bayi Video mikropon Sensitif dhuwur - 1 Monitor Bayi Video mikropon Sensitif dhuwur - 1
  • Monitor Bayi Video mikropon Sensitif dhuwur - 2 Monitor Bayi Video mikropon Sensitif dhuwur - 2
  • Monitor Bayi Video mikropon Sensitif dhuwur - 3 Monitor Bayi Video mikropon Sensitif dhuwur - 3
  • Monitor Bayi Video mikropon Sensitif dhuwur - 4 Monitor Bayi Video mikropon Sensitif dhuwur - 4
  • Monitor Bayi Video mikropon Sensitif dhuwur - 5 Monitor Bayi Video mikropon Sensitif dhuwur - 5

Monitor Bayi Video mikropon Sensitif dhuwur

kita nyedhiyakake Monitor Video Bayi Sensitif Mikropon Tinggi kanthi layar HD 5 inci. Kita duwe CE RoHs lan sertifikasi FCC. Kita ngurmati produk berteknologi tinggi lan aman pirang-pirang taun, nutupi pasar Eropa lan Amerika. Kita ngarepake dadi pasangan jangka panjang ing China ...

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Produksi Pengenalan monitor bayi Video mikropon sensitif

Monitor bayi mikropon Video sensitif dhuwur iki nganggo CE RoHs FCC lan nawarake Waranti 1 taun. Sampeyan wis digawe karo ABS. kita ngatur produk berteknologi tinggi lan aman sajrone pirang-pirang taun, nutupi pasar Eropa lan Amerika. Kita ngarepake dadi pasangan jangka panjang ing China.

 

2.Produk Parameter (Spesifikasi) monitor bayi bayi mikropon sensitif

Werna Produk

Putih

Materi

ABS

Ukuran layar LCD

5 inci layar LCD warna

Ukuran kothak warna (cm)

20.2x18.2x9

Jangkauan efektif sing ora dibentuk

260m ruangan, 50m jero ruangan

Kuwasa

DC nyedhiyakake 5V 1A

Waranti

1 taun

Baterai

Baterei polimer litium 1500MA

  

3.Produksi Fitur lan Aplikasi monitor bayi mikropon sensitif

1) Monitor bayi video nganggo layar HD 5 inci; teknologi nirkabel 2.4GHz
2) Para wong tuwa bisa ngawasi bayi ing wilayah sing peteng kanthi sesanti wengi inframerah kanthi otomatis
3) Mikropon sensitif dhuwur ngidini wong tuwa ngawasi saben gerakan, swara utawa swara saka bayi
4) TAMPILAN AUTO MUTE: Speaker monitor bakal dipateni nalika swara ing ngisor iki 50db luwih saka 7 detik ing kamar sing dipasang ing kamera, lan bakal diaktifake nalika swara katon. Mangga aja kesalahane cacat nalika bisu otomatis tumindak.

  

4. Keuntungan Pabrik:

1) Luwih saka 10 taun ing produk bayi sing berteknologi tinggi lan aman, luwih profesional
2) Pangiriman ing wektu
3) Nyedhiyani paling apik sawise layanan penjualan
4) Waranti Service & Safety Products

  

5.Packaging & Delivery Term:

1) Info karton. : Kothak 1pc / warna, 20 kothak warna / karton
2) Tanggal Pangiriman: 30-45 dina
3) Pelabuhan: Ningbo China
4) Istilah pambayaran: 30% deposit sadurunge ngasilake, 70% sadurunge kiriman

 

6.FAQ

Pitakon: Apa ana garansi babar pisan
Answer: Yes, we have a limited 1 taun warranty for all our products. Thank you.
Pitakonan: Apa kamera bisa dipasang?
Wangsulan: Ya, kamera bisa dipasang dipasang yen pengin.
Pitakenan: Apa sesanti wengi?
Wangsulan: Ya.



Panas Tags: Monitor Video Bayi mikrofon Sensitif, Produsen, Pemasok, Grosir, China, Digawe ing China, Pabrik, Ing Simpenan, Diskon, CE, Paling Anyar, Jual Paling Anyar, Dhaptar Harga, Sebut Harga

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.