Perabot banyu banyu bocah, nambah napsu mangan

2020-06-11

Para wong tuwa, prihatin karo kabeh bocah, lan supaya anak-anake padha tuwuh sehat, saengga piranti tabel banyu sing sehat lan apik banget. Cawan banyu cerdas sing nyenengake bisa ngelingake bocah supaya bisa ngombe banyu, lan uga bisa ndeleng suhu banyu supaya ora diobongake cangkeme, lan tabel kartun bisa narik kawigaten eyeballs anak lan ngilangake estetika bocah kasebut. Aku percaya yen bayi bakal seneng mangan.