Apa sing ana ing kantong disinfeksi

2020-06-11

Paket disinfeksi umume cocog kanggo disinfeksi ultraviolet UVC. Manik lampu ultraviolet UVC pisanan digunakake ing disetrasi banyu angkasa angkatan udara SETI taun 1988, sing asale saka teknologi aerospace, lan efek pensterilan luwih apik. Sinar ultraviolet UVC kanthi gelombang dawane 200 nganti 275 nm, uga dikenal minangka sinar ultraviolet gelombang gelombang cendhak, duwe disinfeksi lan pensterilan kanthi efektif nganti 99,9%.

Bahan kain PU duwe lemes, nggawe tas disterilisasi luwih entheng lan luwih ringkes, lan ora gampang diowahi sawise suwe, lan isih katon apik kaya sing anyar. Bisa ngalangi sinar ultraviolet UVC, ya

Lapisan njero digawe saka bahan refleksi cahaya AC ultraviolet profesional, sing kuwat ngunci lampu sinar ultraviolet sing dipancarake lampu manik ing kantong disinfeksi kanggo entuk efek disterisasi sing luwih apik.

Piranti induksi switch Hall cerdas ndadekake induksi switch luwih sensitif liwat piranti konversi magnetoelectric. Nalika sterilisasi dibukak ing tengah, paket sterilisasi kanthi otomatis bakal ngilangi tenaga supaya ora bocor sinar ultraviolet, lan luwih aman digunakake.