Pompa payudara portable
  • Pompa payudara portable - 0 Pompa payudara portable - 0
  • Pompa payudara portable - 1 Pompa payudara portable - 1
  • Pompa payudara portable - 2 Pompa payudara portable - 2
  • Pompa payudara portable - 3 Pompa payudara portable - 3
  • Pompa payudara portable - 4 Pompa payudara portable - 4
  • Pompa payudara portable - 5 Pompa payudara portable - 5
  • Pompa payudara portable - 6 Pompa payudara portable - 6
  • Pompa payudara portable - 7 Pompa payudara portable - 7

Pompa payudara portable

Kit Pump Breast Pump, Quiet & Hygienic, Massage Massage lan Penyusuan Payudara, Ora Pump Grond

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Produksi Pompa Breast Breast

DESIGN PORTABLE - Pompa payudara listrik bebas tangan kanthi desain portebel bisa dilebokake ing tas sampeyan kanthi gampang lan digawa nganggo sampeyan.

 

2.Produk Parameter (Spesifikasi) pompa Breast Breast

 

896AS

Materi

Silikon kelas panganan lan PP (BPA FREE)

Jinis baterei

litium

Modhèl

8level suction & 4 mode

Sawise ngisi wektu nggunakake

2,5H pangisian daya kanggo1.5H

Bising maksimal

<55dB

  

3.Produksi Fitur lan Aplikasi pompa Breast Breast

DESIGN PORTABLE - Pompa payudara listrik bebas tangan kanthi desain portebel bisa dilebokake ing tas sampeyan kanthi gampang lan digawa nganggo sampeyan.

4.Produksi pump pump Breast Breast

8 TAHAP PEKS

Pompa payudara iki duwe 8 tingkat nyedhot sing bisa diaturake kanggo ibu, mesthekake saben ibu bakal entuk pengalaman pompa payu sing paling nyaman kanggo awake dhewe.

GRATIS HOSPITAL-GRADE

Desain anti-mundur khusus khusus nggawe payudara ngompa luwih resik lan luwih gampang. Lan materi BPA-GRATIS luwih sehat kanggo ibu lan bayi.

SUPER QUIET & SAFE & PAIN FREEN -Pompa payudara portabel iki kurang saka 55dB, silikon kelas panganan lan PP (BPA FREE) tanpa bahan sing mbebayani. Perisai silikon sing nyaman nglindhungi dada sampeyan alus lan alus.

  

5.Deliver, Shipping lan Ngompa pompa portebel

1) Info karton. : Kothak 1pc / warna, 12set / karton
2) Tanggal Pangiriman: 30-45 dina
3) Pelabuhan: Ningbo China
4) Istilah pambayaran: 30% deposit sadurunge ngasilake, 70% sadurunge kiriman

 

6.FAQ

Bakal nggawe bising nalika digunakake?
Swara nalika kerjane kurang saka 50db, meh cukup, lan sing durung tangi bayi.


Kepiye biaya sampeyan?
Pompa iki dilengkapi kabel usb. Apa sampeyan nggunakake laptop nalika sampeyan lagi kerja, utawa bank listrik yen lagi lelungan, utawa nyopir sampeyan bisa ngisi daya kanthi gampang.


Panas Tags: Pompa payudara portable, Produsen, Pembekal, Grosir, China, Digawe ing China, Pabrik, Ing Simpenan, Diskon, CE, Paling Anyar, Jual Paling Anyar, Dhaptar Harga, Sebut Harga

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.