Pompa payudara sing sepi
  • Pompa payudara sing sepi - 0 Pompa payudara sing sepi - 0
  • Pompa payudara sing sepi - 1 Pompa payudara sing sepi - 1

Pompa payudara sing sepi

Pompa payudara sing sepi, Pompa payudara dobel Super Supir Sepi Aman sing Nyayomi gratis Pump Breast, Pump Pijet

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Produksi Pump Pump Quiet

SUPER QUIET & SAFE & PAIN FREEN -Pompa payudara portabel iki kurang saka 55dB, silikon kelas panganan lan PP (BPA FREE) tanpa bahan sing mbebayani. Perisai silikon sing nyaman nglindhungi dada sampeyan alus lan alus.

 

2.Produk Parameter (Spesifikasi) Pompa Susu Tenang

 

BBT-818Li

Materi

Silikon kelas panganan lan PP (BPA FREE)

Jinis baterei

litium

Modhèl

 

Sawise ngisi wektu nggunakake

2H ngisi 1,5H

Bising maksimal

<55dB

  

3.Produksi Fitur lan Aplikasi Pump Tenang Sepi

GRATIS DENGAN KENYATA TINGGI LENGKAP - Pompa payudara kanthi otomatis Elebebe bisa nyedhot luwih efisien lan menehi susu ibu luwih akeh (80-300mmHg) kurang luwih wektu, ngirit nganti 80% wektu tinimbang pompa manual.
Gampang kanggo CLEAN & SISTEM PANUTUP PUTIH - Pompa panganan kelas rumah sakit kanthi sistem tertutup Hygienic bakal ngindhari mundur. Lan bisa dijupuk bisa dibersih kanthi ngresiki kanthi nggodhok banyu.

4.Produksi Pump Pump Quiet

SUPER QUIET & DESIGN SAFE GRATIS SAINS - Swara bakal kurang saka 55dB. Nganggo silikon kelas pangan, PP (BPA-FREE) ora ngemot bahan-bahan sing mbebayani. Perisai silikon sing nyaman bakal nglindhungi dada sing alus lan alus.

DESIGN PELABUR

Pompa payudara listrik bebas tangan kanthi desain portebel bisa dipasang ing kanthong kanthi gampang lan digawa nganggo sampeyan.

  

5.Deliver, Pengiriman lan Ngompa Pompa Susu Sepi

1) Info karton. : Kothak warna 1pc / warna,
2) Tanggal Pangiriman: 30-45 dina
3) Pelabuhan: Ningbo China
4) Istilah pambayaran: 30% deposit sadurunge ngasilake, 70% sadurunge kiriman

 

6.FAQ

Bakal nggawe bising nalika digunakake?
Swara nalika kerjane kurang saka 50db, meh cukup, lan sing durung tangi bayi.


Kepiye biaya sampeyan?
Pompa iki dilengkapi kabel usb. Apa sampeyan nggunakake laptop nalika sampeyan lagi kerja, utawa bank listrik yen lagi lelungan, utawa nyopir sampeyan bisa ngisi daya kanthi gampang.


Panas Tags: Pompa payudara sing tenang, Pabrikan, Pembekal, Grosir, China, Digawe ing China, Pabrik, Ing Simpenan, Diskon, CE, Paling Anyar, Jual Paling Anyar, Dhaptar Harga, Sebut Harga

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.