Pompa Serangga Pinggir Aman Aman
  • Pompa Serangga Pinggir Aman Aman - 0 Pompa Serangga Pinggir Aman Aman - 0
  • Pompa Serangga Pinggir Aman Aman - 1 Pompa Serangga Pinggir Aman Aman - 1
  • Pompa Serangga Pinggir Aman Aman - 2 Pompa Serangga Pinggir Aman Aman - 2
  • Pompa Serangga Pinggir Aman Aman - 3 Pompa Serangga Pinggir Aman Aman - 3
  • Pompa Serangga Pinggir Aman Aman - 4 Pompa Serangga Pinggir Aman Aman - 4
  • Pompa Serangga Pinggir Aman Aman - 5 Pompa Serangga Pinggir Aman Aman - 5
  • Pompa Serangga Pinggir Aman Aman - 6 Pompa Serangga Pinggir Aman Aman - 6
  • Pompa Serangga Pinggir Aman Aman - 7 Pompa Serangga Pinggir Aman Aman - 7

Pompa Serangga Pinggir Aman Aman

Pijet Pijet Listrik Elektrik / Pompa / Otomatis / Memori, 16 Softer Tenaga Santai 100% Pintu Tenaga Silika, Pump Pemanen Kelas, USB Pompa Breast Portable, Pompa Gerbang Duwe Selamat Aman

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Produksi introduksi pompa pus sing aman kaping pindho

BPA-FREE
GRATIS HOSPITAL & Gampang kanggo CLEAN- Pompa payudara Elebebe kanthi sistem tertutup higienis bakal ngindhari mundur, sing ndadekake luwih sehat kanggo nggunakake. Apa maneh saben pompa payudara bebas bisa dipisah lan bisa dibersihake kanthi nggunakake banyu panas. Bahan lan desaine tekan sekolah ing rumah sakit.

 

2.Produk Parameter (Spesifikasi) pompa pusingan sisi sing aman

 

896AS ditambahake

Materi

Silikon kelas panganan lan PP (BPA FREE)

Jinis baterei

litium

Modhèl

16 mode suction & 4 mode

Sawise ngisi wektu nggunakake

2H ngisi for3H

Bising maksimal

<35dB

  

3.Produksi Fitur lan Aplikasi pompa sisi sing aman kaping pindho

GRATIS HOSPITAL-GRADE

Desain anti-mundur khusus khusus nggawe payudara ngompa luwih resik lan luwih gampang. Lan materi BPA-GRATIS luwih sehat kanggo ibu lan bayi.

4.Produksi Rampung pompa pus sing aman

16 TAHAP PEKS

Pompa payudara iki duwe 16 level nyedhot sing bisa dipilih kanggo ibu, mesthekake saben ibu bakal entuk pengalaman pompa payu sing paling nyaman kanggo awake dhewe.

DESIGN PELABUR

Pompa payudara listrik bebas tangan kanthi desain portebel bisa dipasang ing kanthong kanthi gampang lan digawa nganggo sampeyan.

  

5.Produksi kualifikasi pompa sisih pindho sing aman ambegan

DESIGN TUJUAN SOFT
Pompa dhadha tangan tanpa tangan nganggo bantalan silikon alus bakal niru irama ngisep bayi, nyedhiyakake rasa alus lan anget.

 

6.Deliver, Pengiriman lan Serangan pompa sisih pindho sing aman

1) Info karton. : Kothak 1pc / warna, 12set / karton
2) Tanggal Pangiriman: 30-45 dina
3) Pelabuhan: Ningbo China
4) Istilah pambayaran: 30% deposit sadurunge ngasilake, 70% sadurunge kiriman

 

7.FAQ

Bakal nggawe bising nalika digunakake?
Swara nalika kerjane kurang saka 50db, meh cukup, lan sing durung tangi bayi.


Kepiye biaya sampeyan?
Pompa iki dilengkapi kabel usb. Apa sampeyan nggunakake laptop nalika sampeyan lagi kerja, utawa bank listrik yen lagi lelungan, utawa nyopir sampeyan bisa ngisi daya kanthi gampang.



Panas Tags: Pompa Serangga Bunder Aman Aman, Produsen, Pemasok, Grosir, China, Digawe ing China, Pabrik, Ing Simpenan, Diskon, CE, Paling Anyar, Jual Paling Anyar, Dhaptar Harga, Sebut Harga

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.