Sterilizer Kukus lan Pengering
  • Sterilizer Kukus lan Pengering - 0 Sterilizer Kukus lan Pengering - 0
  • Sterilizer Kukus lan Pengering - 1 Sterilizer Kukus lan Pengering - 1

Sterilizer Kukus lan Pengering

kita nyedhiyakake pansteril lan pengering uap kanthi M-5-IN-1 MULTIFUNCTIONï can sampeyan bisa sterili-ze macem-macem botol, pompa lan aksesoris sajrone sawetara menit, garing kanthi udhara panas, lan susu susu lan panganan bayi kanthi cepet .. Kita duwe sertifikasi RoHS . kita ngatur produk berteknologi tinggi lan aman sajrone pirang-pirang taun, nutupi pasar Eropa lan Amerika. Kita ngarepake dadi pasangan jangka panjang ing China ...

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Produksi Pengenal Sterilizer Kukus lan Pengering

Sterilizer Kukus Lan Pengering Iki nganggo RoHS lan nawarake Waranti 1 taun.Ia digawe karo PP + 304 SUS + ABS + PC. kita ngatur produk berteknologi tinggi lan aman sajrone pirang-pirang taun, nutupi pasar Eropa lan Amerika. Kita ngarepake dadi pasangan jangka panjang ing China.

 

2.Produk Parameter (Spesifikasi) Sterilizer Kukus lan Pengering

Werna Produk

Putih + Ireng

Materi

PP + 304 SUS + ABS + PC

Ukuran produk (cm)

28.8x26.7x41.2

Ukuran kothak warna (cm)

31.5x29.5x35

Tegangan

220V / 50Hz

Waranti

1 taun

  

3.Produksi Fitur lan Aplikasi Sterilizer Uap lan Pengering

1) Kontrol program kanthi otomatis, gampang dilakokno, cepet, sterilisasi lan pangatusan bebarengan
2) layar LED, nyorot panel layar tutul, gampang kanggo ndeleng status kerja, status sterilisasi lan wektu pangatusan katon
3) Sterilizing 8 botol sekaligus. Desain kothak ngirit ruang, nggunakake ruang disinfeksi 4) Bahan aman: BPA gratis

  

4. Keuntungan Pabrik:

1) Luwih saka 10 taun ing produk bayi sing berteknologi tinggi lan aman, luwih profesional
2) Pangiriman ing wektu
3) Nyedhiyani paling apik sawise layanan penjualan
4) Waranti Service & Safety Products

  

5.Packaging & Delivery Term:

1) Info karton. : 1set / kothak warna, 2 kothak warna / karton
2) Tanggal Pangiriman: 30-45 dina
3) Pelabuhan: Ningbo China
4) Istilah pambayaran: 30% deposit sadurunge ngasilake, 70% sadurunge kiriman

 

6.FAQ

Pitakonan: Apa bakal cocog karo dr browns dhuwur 8oz?
Wangsulan: Ya, bisa nganti wolung botol 8oz sajrone wektu.,



Panas Tags: Sterilizer Kukus lan Pengering, Produsen, Pemasok, Grosir, China, Digawe ing China, Pabrik, Ing Simpenan, Diskon, CE, Paling Anyar, Jual Paling Anyar, Dhaptar Harga, Sebut Harga

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.

Related Produk