Tas ransel Sterilisasi
  • Tas ransel Sterilisasi - 0 Tas ransel Sterilisasi - 0

Tas ransel Sterilisasi

kita nyediakake tas ransel Sterilisasi nganggo USB. Kita duwe sertifikasi CE lan FCC. Kita ngurmati produk berteknologi tinggi lan aman pirang-pirang taun, nutupi pasar Eropa lan Amerika. Kita ngarepake dadi pasangan jangka panjang ing China ...

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Produksi Introduksi tas ransel Sterilisasi

Iki tas ransel Sterilisasi nganggo USB lan nawakake Waranti 1 taun. Iki digawe nganggo kain poliester. Kita ngurmati produk berteknologi tinggi lan aman pirang-pirang taun, nutupi pasar Eropa lan Amerika. Kita ngarepake dadi pasangan jangka panjang ing China.

 

2.Produk Parameter (Spesifikasi) tas ransel Sterilisasi

Kekuwatan radiator UVC

2W

Gelombang UVC

185nm + 254nm

Ukuran produk (cm)

39x15x28

Ukuran kothak warna (cm)

45.5x33.5x8.5

Wektu sing disaranake disinfeksi

5minute

Werna

Grey

  

3.Produksi Fitur lan Aplikasi saka Sterilization Diaper ransel

1) SAIKI KESIHATAN BABY: Lampu ransel iki dibangun ing Ozon, bisa ngatasi botol bayi, pacarmatif bayi, dolanan bayi, lan aksesoris pompa susu, supaya bayi aman saka infeksi. Ayo bayi tuwuh kanthi kasar.
2) COMPLETE CLEAN: Osterone ozon wis kabukten bisa mateni 99,9% kuman lan bakteri tanpa nggunakake bahan kimia, disterilisasi mung 5 menit kanthi mateni otomatis kanggo kecepatan lan safety.
3) MULTI-USES: Iki bisa digunakake minangka tas susu sing adhem, tas makan, tas piknik, utawa operator anggur, sing cocog kanggo pakaryan, piknik, perjalanan mobil, perkemahan, sekolah utawa pompa.
4) Konfigurasi HANDY: Kapasitas Lager kanthi kanthong sing akeh, duwe papan kanggo kabeh, didhekake kanthi becik ora akeh banget sanajan diisi. Dilengkapi kanthi jumlah 18 kanthong wiyar kapisah! Nganggo macem-macem botol, bagean pompa payudara, lan aksesoris.

  

4. Keuntungan Pabrik:

1) Luwih saka 10 taun ing produk bayi sing berteknologi tinggi lan aman, luwih profesional
2) Pangiriman ing wektu
3) Nyedhiyani paling apik sawise layanan penjualan
4) Layanan Waranti & Produk Keslametan

  

5.Packaging & Delivery Term:

1) Info karton. : Kothak warna 1pc / warna, kothak / karton 5color
2) Tanggal Pangiriman: 30-45 dina
3) Pelabuhan: Ningbo China
4) Istilah pambayaran: 30% deposit sadurunge ngasilake, 70% sadurunge kiriman

 

6.FAQ

Pitakonan: Apa aku bisa nyelehake botol bayi utawa Pacifiers kanggo ngresiki?
Wangsulan: Mesthi, sterilisasi 360 ° tanpa sudhut sudhut buta kanggo botol lan pacak, Yen sampeyan duwe masalah, hubungi kita.
Pitaken: Pira suwene butuh disinfect?
Wangsulan: 5 menit, Yen sampeyan duwe masalah, monggo hubungi kita.



Panas Tags: Tas ransel Sterilisasi, Produsen, Pemasok, Grosir, China, Digawe ing China, Pabrik, Ing Simpenan, Diskon, CE, Paling Anyar, Jual Paling Anyar, Dhaptar Harga, Sebut Harga

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.